Puuelementtikappeli Oulun Asuntomessuille

Kohteen haastava arkkitehtuuri vinoine seinineen ja kattoineen asettivat mielenkiintoisen haasteen elementoimiselle. Kohteeseen tehtiin siirrettävät elementit jopa perustusten osalle. Alapohjat, seinät ja kattorakenteet ovat purettavissa ja helposti kasattavissa uuteen sijaintipaikkaan.

Tarkoitus oli, että se nähtäisiin Oulun jälkeen muillakin asuntomessuilla. Jotta kappeli olisi helppo siirtää, se on toteutettu elementtirakenteisena. Rakennuksen sisälattiapinta-ala on noin 70 neliömetriä ja itse kappelihuoneen 35 neliötä.

Slide 2
Slide 2
Slide 2
Slide 2
Slide 2
Slide 2
Slide 3
Slide 3
Slide 3
Slide 4
Slide 4
Slide 4
Slide 5
Slide 5
Slide 5

 

Ylen artikkeli aiheesta:

https://yle.fi/uutiset/3-5621330

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *